Metric Accounting

Om oss

Vi startade för drygt 20 år sedan i Sollentuna och har idag kontor i Stockholm City, Sollentuna, Södertälje, Göteborg och Visby. Under 2024 fusioneras vi med vår systerbyrå Redovisningshuset i Södertälje, en anrik som varit verksamma i över 40 år.

Tillsammans är vi 60 konsulter som jobbar för att skapa värde för våra uppdragsgivare genom effektiv redovisning, god rådgivning, stort engagemang, personligt bemötande och alltid med företaget och företagaren i fokus.

Våra kunder

Vi hjälper idag ca 700 små som stora företag i många olika branscher och har erfarenhet av att tillgodose deras önskemål under bolagets olika utvecklingsfaser.

Vår ambition

Vår Ambition är att Tillsammans med företagaren skapa värde och utveckla företaget.

Vår vision

Vår Vision är att Skapa tid och trygg ekonomi för alla ägarledda företag.

Vi skapar värde Tillsammans för Ditt Företag.

Våra tjänster

Redovisning
Revision
Affärsredovisning
Lön och HR
Internationellt
Besöksnäring

Senaste nyheterna

2024.04.30

Vi söker nya medarbetare i Göteborg!

METRIC expanderar och vi söker därför ytterligare erfarna redovisningskonsulter.

Läs mer
2024.03.19

Skattenyheter 2024 för SEB i Södertälje

Den 8 mars 2024 var vi inbjudna till personalmöte hos SEB Södertälje. Där återsåg vi flera personer som har varit med på våra informationsträffar tidigare år. Trevligt!

Läs mer
2024.02.29

Rättvisa vid generationsskifte

Viktiga frågor och parametrar att tänka på när du förbereder dig för ett generationsskifte. Hur kan generationsskiften påverka de anställda? Hur ska överlåtelsen finansieras? Hur skapar du rättvisa och trygghet?

Läs mer
2023.10.18

Uppdateringar av skattefrågorna i budgeten 2024

I budgeten för 2024 har skattefrågorna genomgått betydande förändringar. Nya förslag och remisser presenterade av regeringen innebär viktiga förändringar i skattepolitiken. Här är de senaste uppdateringarna.

Läs mer